Kantoor Adress

2316GB, Bizetpad
Zuid-Holland, Nederland

Telefonisch Contact

+31651866464

Email Address

info@webdesingofferte.com
support@webdesignofferte.com

Shopify webshop laten maken

  Shopify webshop laten maken 

  Wat is een Shopify webshop?

  Een shopify website is een online winkel die is gebouwd op het Shopify e-commerce platform. Met Shopify kunnen ondernemers gemakkelijk een professionele webshop opzetten en beheren, zonder dat ze technische kennis nodig hebben. Het is een populaire keuze voor zowel kleine als grote bedrijven vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de vele functies die het biedt. Een Shopify webshop laten maken, wat kost het?

  Waarom zou je een Shopify website laten maken?

  een shopify webshop laten maken door een professional – 5 redenen:

  • Eenvoudig te gebruiken: Shopify heeft een intuïtieve interface waarmee je gemakkelijk producten kunt toevoegen, bestellingen kunt beheren en de voorraad kunt bijhouden.
  • Professioneel ontwerp: Shopify biedt een breed scala aan professioneel ontworpen thema’s die je kunt aanpassen aan je merk en stijl.
  • Veilige en betrouwbare hosting: Met Shopify hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een betrouwbare hostingprovider, omdat het platform zelf de hosting regelt.
  • Geoptimaliseerd voor mobiel: Shopify webshops zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor je klanten een naadloze winkelervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.
  • Uitgebreide functies: Shopify biedt een breed scala aan functies, zoals meertalige ondersteuning, integratie met betalingsgateways en marketingtools, en de mogelijkheid om je webshop te koppelen aan sociale media.

  Shopify vs WooCommerce: De opklopper-slag om de e-commerce kroon

  Welk platform de beste is voor jou, hangt af van je behoeften en vaardigheden. Als je een beginner bent en een gebruiksvriendelijk platform zoekt om een online winkel te starten, dan is Shopify een goede keuze. Als je al enige ervaring hebt met webontwikkeling en een flexibel platform zoekt dat je volledig kunt aanpassen aan je eigen behoeften, dan is WooCommerce een betere keuze.

  Commisie vergelijking tussen Shopify en WooCommerce per sale

  Bij het kiezen van een e-commerce platform is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. Shopify en WooCommerce hebben verschillende tarieven voor het verwerken van betalingen.

  Shopify

  Shopify biedt een aantal verschillende betalingsprocessors aan, met verschillende tarieven. De tarieven variëren afhankelijk van de processor en het type kaart dat wordt gebruikt.

  In het algemeen bedragen de tarieven op shopify webshops ongeveer 2,9% + $0,30 per transactie. Dit is een standaardtarief voor veel e-commerce platforms.

  WooCommerce

  WooCommerce biedt ook een aantal verschillende betalingsprocessors aan, met verschillende tarieven. De tarieven variëren ook afhankelijk van de processor en het type kaart dat wordt gebruikt.

  In het algemeen bedragen de tarieven voor WooCommerce-betalingen ongeveer 2,9% + $0,30 per transactie. Dit is vergelijkbaar met de tarieven van Shopify.

  Vergelijking

  De vergelijking van de commissies per sale tussen Shopify en WooCommerce is als volgt:

  PlatformTarieven
  Shopify2,9% + $0,30
  WooCommerce2,9% + $0,30

  Minpunten van shopify Design

  Shopify webshop laten maken kan prijzig zijn. Shopify heeft beperkte aanpassingsmogelijkheden voor gevorderde gebruikers, en de afhankelijkheid van het gehoste platform kan soms problemen veroorzaken. 

  LET OP! Bespreek met je developer af welke cms je gaat gebruiken.

  Waarom Shopify webshops beter zijn dan WooCommerce webshops

  Welke e-commerce platform het beste is voor jou, hangt af van je behoeften en vaardigheden. Als je een gebruiksvriendelijk platform zoekt dat alles biedt wat je nodig hebt om een online winkel te starten, dan is Shopify een goede keuze. Als je een flexibel platform zoekt dat je volledig kunt aanpassen aan je eigen behoeften, dan is WooCommerce een betere keuze. 

  Reden waarom je Shopify eerder moet kiezen dan WooCommerce

  Als je een beginner bent en een gebruiksvriendelijk platform zoekt om een online winkel te starten, dan is Shopify een goede keuze. Shopify biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

  Waarom je eerder een shopify webshop laten maken dan WooCommerce:

  • Gebruiksvriendelijkheid: Shopify is een zeer gebruiksvriendelijk platform, zelfs voor beginners. Het heeft een drag-and-drop-editor waarmee je je winkel eenvoudig kunt ontwerpen en beheren. WooCommerce is ook gebruiksvriendelijk, maar het vereist wel enige basiskennis van WordPress.
  • Alles-in-één: Shopify biedt alles wat je nodig hebt om een online winkel te starten, van een webhosting tot betalingsverwerking. WooCommerce vereist dat je een webhostingaccount en een betalingsverwerker configureert.
  • Bereik: Shopify is een wereldwijd platform met een groot aantal gebruikers. Dit betekent dat je je winkel gemakkelijk kunt verkopen aan klanten over de hele wereld. WooCommerce is ook een populair platform, maar het is niet zo groot als Shopify.

  Als je een beginner bent en een gebruiksvriendelijk platform zoekt om een online winkel te starten, dan is Shopify een goede keuze. Shopify biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle online winkel te runnen, zonder dat je technische kennis nodig hebt. De opklopper-slag om de e-commerce kroon. Allebei de partijen blijven verbeteren. 

  Hoe kun je een Shopify webshop laten bouwen?

  Als je hebt besloten om een Shopify webshop te laten bouwen, zijn er verschillende stappen die je moet volgen:

  1. Kies een Shopify partner: Zoek een ervaren Shopify partner of een webbureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van Shopify webshops. Ze kunnen je helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van je webshop.
  2. Definieer je doelen en vereisten: Bespreek met je Shopify partner wat je doelen zijn en welke functies je webshop moet hebben. Dit helpt bij het bepalen van de scope van het project.
  3. Ontwerp en ontwikkeling: Je Shopify partner zal een design maken dat past bij je merk en stijl. Vervolgens zullen ze de webshop ontwikkelen en alle benodigde functies implementeren. DESIGN IS HEEL BELANGRIJK.
  4. Productinvoer: Voeg je producten toe aan de webshop, inclusief afbeeldingen, beschrijvingen en prijzen. Zorg ervoor dat alles correct is ingesteld, zodat klanten gemakkelijk kunnen winkelen.
  5. Testen en optimaliseren: Voer uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat je webshop goed werkt en geen technische problemen heeft. Optimaliseer de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Zorg voor een goede eerste contact.
  6. Lancering: Zodra alles is getest en geoptimaliseerd, is het tijd om je Shopify webshop te lanceren. Promoot je webshop via verschillende kanalen om klanten aan te trekken.

   Wat zijn de kosten van het laten bouwen van een Shopify webshop? 

   De kosten van het laten bouwen van een Shopify webshop variëren sterk, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de webshop, de functionaliteiten die je wilt toevoegen, en de ervaring van de webbouwer.

   In het algemeen kun je stellen dat een Shopify webshop laten bouwen tussen de €2.000 en €20.000 kost.

   Factoren die de kosten beïnvloeden

   De volgende factoren beïnvloeden de kosten van het laten bouwen van een Shopify webshop:

   • Aantal producten: Hoe meer producten je wilt verkopen, des te complexer de webshop wordt en hoe hoger de kosten.
   • Complexiteit van de webshop: Als je specifieke functionaliteiten wilt toevoegen aan je webshop, zoals een blog, een klantenportaal, of een maatwerk betalingssysteem, dan zullen de kosten hierdoor toenemen.
   • Ervaring van de webbouwer: Een ervaren webbouwer zal over het algemeen meer kosten dan een beginnende webbouwer.

   Onderdelen van de kosten

   De kosten van het laten bouwen van een Shopify webshop bestaan uit de volgende onderdelen:

   • Shopify abonnement: Shopify biedt drie abonnementen aan: Basic (€21,- per maand), Shopify (€59,- per maand), en Advanced (€289,- per maand). Het abonnement dat je nodig hebt, hangt af van het aantal producten dat je wilt verkopen en de functionaliteiten die je wilt toevoegen.
   • Webbouwkosten: De webbouwkosten zijn de kosten voor het ontwerpen en bouwen van de webshop. Deze kosten worden bepaald door de grootte en complexiteit van de webshop, de functionaliteiten die je wilt toevoegen, en de ervaring van de webbouwer.
   • Marketingkosten: Als je wilt dat je webshop gevonden wordt door potentiële klanten, dan heb je marketingkosten nodig. Deze kosten kunnen bestaan uit het maken van een website, het schrijven van content, en het adverteren op social media.

   contact opnemen met onze webdesigners

   Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk en professioneel e-commerce platform, is het laten bouwen van een Shopify webshop een uitstekende keuze. Met de vele functies en het gemak van gebruik, kun je snel en efficiënt een succesvolle online winkel opzetten. Vul onze offerteformulier in en u zat door 3 van onze experts gecontacteerd worden om je te helpen bij het bouwen van je Shopify webshop en het realiseren van je e-commerce doelen. 

    

    Veelgestelde vragen

    Over het algemeen kost een Shopify website laten maken tussen de € 2.000,- en € 20.000

    Na betaling zijn we gemiddeld een maand bezig met een website/webshop.

    De voordelen van een Shopify website laten maken zijn:Het mooiste/makkelijkste e-commerce systeem out there.

    2.9% + €0.30 per verkoop

    1 Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *